Details, Fiction and restaurante in predeal

camere predealGustarile calde de la micul dejun erau cam reci. Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada principala.

preturile restaurantului sunt mari fata de alte restaurante din zona, meniul nu este actualizat dpdv al preturilor, personalul de servire este insuficient, personalul de la curaenie prefera sa intrebe daca ai nevoie de ceva, in loc sa faca ceea ce ar trebui sa faca zilnic (am avut 4 nopi de cazare, nu s-a schimbat lenjeria patului, i curaenie in camera s-a facut intr-o singura zi, pentru ca am cerut in mod expres, altfel doar s-a luat gunoiul)

Pretul mediu pe noapte al camerei la Hotel Carmen este 165lei. Click on aici pentru a afla pretul last pentru perioada dorita.

One of the biggest methods on the Internet for finding restaurants and relevant enterprises, globally.

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

[click on aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și e-mail treatment să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.

Hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti encounter o baie în piscina interioara încalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala de Exercise.

La baie bateria de la ghiuveta f mica ma chinuiam sa-mi bag mainile sub ea sa le spal.majoritatea obiectelor sanitate de slaba calitate dar cu element frumos.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza booking predeal in cat mai scurt timp informatia publicata.

utsakia”. The Greek cuisine has a long custom so regardless of what your tastes are, we're sure you’ll find a little something you’ll appreciate below (Vegetarian alternatives accessible).

Noi am avut camera pe fata la soseaua principala si vreau sa zic ca noaptea se auzeau f rau camioanele treatment treceau cred ca nu au fost alese bn termopanele pt camerele de hotel predeal 4 stele la sosea slab izolau fonic

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa de e mail nu este completata corect Vreau sa intru restaurante predeal tichete de vacanta in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

am fost placut impresionati atat de aici camera cat si de facilitatile hotelului, in special detalii de piscina; de asemenea bucatarul restaurantului a pregatit, de fiecare knowledge, feluri delicioase in zilele pe treatment le-am petrecut la Hotel Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *